Power box for robot pool cleaner 120/200

Power box for robot pool cleaner 120/200

Power box for robot pool cleaner 120/200

kr1 931.82

Varebeskrivelse

  • Model-Nummer: 120/200
  • Type: Støvsuger Dele

power box for robot pool cleaner 120/200

Forsendelse

1. Normalt ,vi sender det ved DHL og FEDEX&UPS eller TNT.Hvis du ønsker at vælge en anden skibsfart måde ,pls lad os det vide.

2. Om import skat, det er købers ansvar for at betale importtold, hvis det er nødvendigt i custom.

Betaling

Tilbagevenden&Exchange politik

* Alle vores tilbud er bakket op af en 100% tilfredshed garanti,hvis en eller anden grund du ikke er tilfreds ,kan du returnere varen til os i dens oprindelige condiion for en refusion eller ombytning.Før maile os tilbage for den vare,bedes du kontakte os for nærmere retur&exchange instruktion.Vi vil vende tilbage alle dine penge, undtagen forsendelse og ekspeditionsgebyrer efter vi har modtaget din retur varer.

Feedback politik

* Vi vil give positiv feedback, når betalingen er modtaget,til At skabe en sund Ali fællesskab,vi håber du vil gøre det samme for os.Vi vil have dig til at forstå, at vi værdi kundeservice voldsomt.Hvis du har nogen utilfredshed,bedes du give os mulighed for at løse problemet, før du efterlade os en negativ feedback.Vi er sikre på, at der er altid en løsning og vi er sikre på ikke ønsker en dårlig feedback til at være der, hvor transaktionen afsluttes.

Noter

* Mix bestil velkommen,OEM orden velkommen.

* Hvis du har nogen spørgsmål er du velkommen til at kontakte os.Vi vil svare inden for 24 timer

Tags: zhenbao robot, renere svømning robot, vulkanen wall decor, automatisk smart robot, roomba 961, icoco smart støv, automatisk robot støvsuger swimmingpool, robot swimmingpool renere, 2020 swimmingpool støvsuger robot, renere swimmingpool

Anmeldelser

Bedømmelse