Stor størrelse elastisk gel pude Gel,Gel sidde pude honeycomb bil sofa pude, cervikal health care smerte pad,Fleksibel Gel Sæde

Stor størrelse elastisk gel pude Gel,Gel sidde pude honeycomb bil sofa pude, cervikal health care smerte pad,Fleksibel Gel Sæde

Stor størrelse elastisk gel pude Gel,Gel sidde pude honeycomb bil sofa pude, cervikal health care smerte pad,Fleksibel Gel Sæde

kr97.81

Varebeskrivelse

 • Mønster Type: Solid
 • Unpick og Vask: Aftageligt og Vaskbart
 • Model-Nummer: HP22
 • Form: AFLANGE
 • Stil: Moderne
 • Technics: Strikket
 • Aldersgruppe: Voksne
 • Bruger: Sæde
 • Type: Sæde Hynde/Pude Tilbage
 • Materiale: Polyester / Bomuld
 • Sæt Type: Ja
 • mønster: Patchwork
 • Funktion: Hukommelse
 • Opvarmning Metode: Til USB og Tilslutte
 • Påfyldning: Hukommelse Skum

Stor størrelse elastisk gel pude Gel,Gel sidde pude honeycomb bil sofa pude, cervikal health care smerte pad,Fleksibel Gel Sæde Om Produktet

Den bærbare sædehynde pad er meget elastisk, hvilket gør det let at placere, bære eller vask.Det er lavet af øko-venligt silikone gel.Dette materiale giver puden til at genvinde sin oprindelige form 0 hver gang, selv efter længere tids bruger, uden at få nogen deformation, som er hvad der gør dette produkt overlegen i forhold til hukommelse skum puder.

De unikt lavet af silikone, honeycomb design plejer at synke ned, så luften kan cirkulere i hele den pude, der giver din nederste del af kroppen til at blive cool, forebyggelse af uønsket sved og nogle sygdomme såsom hæmorider, der kan være forårsaget af lange møder.

Den særlige honeycomb design også fungerer som et massageapparat på dine balder.Det vil frigive nogle spændinger fra din bagdel, takket være dets design og materiale.Vil du vænne dig til følelsen af lettelse på de muskler, som du plejer være i stand til at sidde på almindelige autostole længere.

-Struktur af puden er designet til at støtte din krop struktur og lindre din haleben, halebenet eller rygsmerter, især hvis det er forårsaget af mange lange timer møder.

-Bunden af puden, hvor det kommer i kontakt med overflader af din præference, er lavet til at være skridsikkert, hvilket til gengæld vil forhindre enhver form for at glide.Dont bekymre, den pude, vil forblive på stedet uden nogen bevægelse på de fleste overflader.Selv om læder sæder.

-Da puden er lavet af Intelli-gel, det er meget elastisk.Det er temmelig let at bære rundt på.Det er også stærkt anbefales, at du til at bruge denne pude på de fleste stole, sofaer, kontorstole etc.for at forbedre din komfort, især for dem, der har en hård tid på at sidde på det samme sted.

-Det er vandtæt og vand-holdbar, betyder, at det ikke vil sutte på nogen uønskede flydende, og du kan nemt vaske det med sæbe og vand, og det vil være ren som ny.God til både udendørs og indendørs brug.

Beskrivelse

Betingelse: 100% helt nye og høj kvalitet

Materiale: TPE

Vægt: 720g

Funktion:

1.Gratis stretching, god fleksibilitet og lang levetid

2.Fuld support, høj elasticitet, fuld åndbarhed

bemærk:

Der kan være nogle subtile forskelle mellem den farve i billedet, og det faktiske projekt.

Tak til manuel måling, tillad 1-2mm forskel, tak.

Pakke Inkluderet:

1X gel pude (med sort klæde)

Kære ven,

Tak for shopping fra os.

Vi vil arrangere en forsendelse med i 3 dage efter vi fik din betaling, og derefter informere dig tracking nummer.Man kunne spore det på:

https://www.17track.net/en

Pakken bliver leveret inden for 20 arbejdsdage i de fleste lande.

Vi vil fuld refusion dig eller udskibe hvis du stadig ikke kunne modtage det med i 60 dage.

Hvis du har problemer, er du velkommen til at kontakte os først, før du åbner en tvist.Vi vil gøre vores bedste for at løse eventuelle problemer og give dig den bedste efter-salg service.

Din tilfredshed og positive feedback er meget vigtig for os.

Nyd din shopping i vores butik!

Bedste Regrads!

Tags: gel pude hukommelse, stol hynde spisestue, halebenet gel pude, pude foråret, coji, pude honeycomb, gel sæde pude, gel pude, båd pude, car seat cushion hyundai

Anmeldelser

Bedømmelse