Løvens Manke Pulver: Hukommelse, Fokus, Nerve Sundhed

Løvens Manke Pulver: Hukommelse, Fokus, Nerve Sundhed

Løvens Manke Pulver: Hukommelse, Fokus, Nerve Sundhed

kr171.48

Varebeskrivelse

  • Ingrediens: Løvens Manke Pulver
  • Mængde: 1 Pose
  • NETTO VÆGT: 250g/500g/1000g
  • Model-Nummer: NBG07

Produkt beskrivelse

Løvens Manke er en gammel medicinsk svamp, der er ved at udvikle en stærk efter i en verden af moderne smart drugs.Dens evne til at forbedre den overordnede kognitive funktion, bevist neurobeskyttende egenskaber, og kobling til produktionen af Nerve Growth Factor ("NGF"), et protein, der er afgørende for overlevelse og funktion af nerveceller, hvilket i løvens Manke et af de mest lovende og populære naturlige nootrope midler.

Forskere håber, at stoffer, der findes i løvens Manke kan være nyttigt for at bremse den mentale tilbagegang ved at hæve niveauet af acetylcholin, en neurotransmitter, der er forbundet med hukommelse og indlæring.

Løvens Manke svampe indeholder to grupper af forbindelser, der ikke findes andre steder - "hericenones" og "erinacines." Disse unikke forbindelser, fremme dannelsen af NGF, der forbedrer kognition ved at reducere betændelse, opmuntrende neural vækst, og forbedrer hjernens sundhed.

Tags: teatox, skæg vækst, vækst hår produkt, vækst hår, sundhed produkt, detox te, varmelampe terapi, sundhed og velvære, sundhed, at vokse hår

Anmeldelser

Bedømmelse