For ELPLP85 Høj kvalitet Projektor nøgne Pærer til Epson EH-TW6800 EH-TW6600 EH-TW6600W EH-TW6700 EH-TW6700W

For ELPLP85 Høj kvalitet Projektor nøgne Pærer til Epson EH-TW6800 EH-TW6600 EH-TW6600W EH-TW6700 EH-TW6700W

For ELPLP85 Høj kvalitet Projektor nøgne Pærer til Epson EH-TW6800 EH-TW6600 EH-TW6600W EH-TW6700 EH-TW6700W

kr226.07

Varebeskrivelse

  • Levering: 1-2 arbejdsdage
  • lampe model: for ELPLP85 nøgne lampe
  • Model-Nummer: for ELPLP85
  • for epson: EB-S6 EMP-S5 EX30 EB-S6, EB-W6 EMP-X5
  • Garanti: 180 Dage
  • Mærke: LUMEN&OEM
  • BRUGT FOR: Hjem, uddannelse, forretning, skole

Vores fordel:

1,garanterer Vi, at alle LUMEN kompatible lamper er monteret med ORIGINALE BRÆNDERE inde, så det vil have den bedste ydelse.

2,På samme tid, har vi 6 måneder garanti for lamper.Vi har solgt en masse af projektor lamper til vores clents fra hele verden, med et godt omdømme.

Om rabat:

Kære ven, hvis du køber produktet igen i vores butik efter 3 måneder for den første ordre, kan du kontakte os, vil vi give dig en 15% rabat.Denne rabat er kun for gamle kunder.

Om Projektor lampe: Lampen model: for ELPLP85 / V13H010L85 Power: 250w Garanti: 180 dage Lampe type: 100% ny udskiftning lampe med boliger

Levetid: ca. 2000hrs

Arbejde med Epson: EH-TW6800 / EH-TW6600 / EH-TW6600W / EH-TW6700 / EH-TW6700W.osv.

Levering: 1-2 hverdage

Bevare lampens levetid:

1. Skift strømforsyning opmærksomhed for.

Normalt, når vi tænder for projektoren, skal du tænde for strømmen, og tryk og hold så på den LAMPE, indikator i projektorens kontrolpanel, indtil det grønne lys ikke blinke.Lukning kan ikke direkte afbryde strømmen, men bør først hold LAMPE, indtil den grønne indikator lyser ikke, flash, projektoren blæseren stopper med at dreje, og endelig afbryde strømmen.Så lige skifte projektoren strømforsyning på livet af lampen, og projektorens interne dele af livet for en stor effekt.

2. Skift interval bør være omkring 5 minutter.

Fordi projektor strømforsyning ved hjælp af en proportional pulse width modulation metode til lysnettet buck og spænding regulator, stabil strøm behandling, og i forbindelse med disse links, projektor strømforsyning ved hjælp af afbryderen og den transformer vil arbejde i de højere frekvens, skifte i de hyppige skift af processen vil der naturligvis forekomme et betydeligt tab af tænder, kan disse tab vil blive overført til den varme, der afgives ud, så temperaturen inde i projektor, plus pæren i sig selv, der er udstedt Varmen samlet i projektoren inde i de små rum, vil det være let at gøre lampen eksplosion fænomen.Hertil kommer, at hyppige skift strømforsyning, men også på fremskrivning lampe til at producere en stor indflydelse på den nuværende, projektion lampe vil være meget let til skade.For at undgå skader på disse pærer, vi forsøger ikke at skifte projektoren ofte, men husk også, at efter der slukkes for projektoren, hvis du ønsker at genstarte, skal du vente med patienten i ca 5 minutter.

3. Må ikke arbejde i mere end fire timer hver gang.

Hvis projektor lampe for lang tid til at arbejde, projektorens interne imaging system, så du kan udlede en masse varme, disse varme vil føre til projektoren inde i den hurtige stigning i temperatur, fordi projektor lampe væggen kvarts under høj temperatur betingelser vil producere devitrification Fænomen, hvilket resulterer i hvide pletter, så en masse modstand til at stoppe lyset anal, således at det lokale område af unormal temperatur stige, og dermed give anledning til yderligere udvidelse af devitrified område, således at lysstyrken af det hurtige fald, og vil sandsynligvis medføre, at pæren eksplosion.Derfor så vidt muligt skal vi være opmærksomme på at lade projektoren, hver gang det arbejde, der ikke kan vare mere end fire timer.

Package detaljer:

Styrke-pakke for at forhindre skader under transport, skal du ikke bekymre dig.

Vil vi sende det inden for 1-2 hverdage efter vi har modtaget ordren .Nitro-gen.dk : Der bliver brug for told-afgift , afhænger det af toldmyndighederne i dit land, E-pakke: Det har brug for længere tid , og tracking imformation vil have forsinket.Til russisk : Dit fulde navn, der er behov for det .herunder fornavn+efternavn+efternavn , DHL ,UPS ,FEDEX ,TNT er ikke tilgængelig for russiske , hvis du ønsker hurtig levering, bedes du vælge E-EMS .At Brail : Vær venlig at fortælle os din CPF-NEJ, du vælger, DHL,UPS,TNT,FEDEX .

For nogen grund returnere varen ,kontakt os venligst i din første tid, før du lægger tvisten eller give os en negatie feedback .Varer, der er beskadiget eller mangler komponent er ikke refunderbart Køber bør tage shipping gebyr, når følgende grunde for at returnere happaned, 1. Kunder købte, hvad de ikke vel til at købe eller ikke kan lide det (ikke-kvalitet problemer) 2. Varerne er allerede ude af garanti udløb, som er 180 dage, fra køberen får lampen.

Tags: projektor stjerne, elplp78, Epson, projektor, elplp85 epson, 3d aktive link, plast cyan rød anaglyph 3d-briller, epson projektor, ballast epson, 80mm forstørrelse

Anmeldelser

Bedømmelse