Desktop Måtten, 40Cm X 90Cm Pu Læder Kontor Tabel Måtten, Computer Bord Mat til Kontor, Dobbelt-Sidet (Pink og Lilla)

Desktop Måtten, 40Cm X 90Cm Pu Læder Kontor Tabel Måtten, Computer Bord Mat til Kontor, Dobbelt-Sidet (Pink og Lilla)

Desktop Måtten, 40Cm X 90Cm Pu Læder Kontor Tabel Måtten, Computer Bord Mat til Kontor, Dobbelt-Sidet (Pink og Lilla)

kr105.70

Varebeskrivelse

  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Materiale: Gummi
  • Mærke: ziyoulang

Desktop Måtten, 40Cm X 90Cm Pu Læder Kontor Tabel Måtten, Computer Bord Mat til Kontor, Dobbelt-Sidet (Pink og Lilla)

Støtte Dropshipping og Engrossalg.

100% Original og God Kvalitet med Gratis Efter-salg Garanti.

Beskytte din desktop lavet af holdbart PU læder materiale, der beskytter din computer mod ridser, pletter, spild, høje temperaturer og ridser.Når du lægger den på skrivebordet, kan du også oprette en moderne og professionel atmosfære til dit kontor.Dens glatte overflade gør, at du kan lide at skrive, skrive og surfe.Meget velegnet til kontor-og hjemmebrug.

Robuste materialer og produkter med dobbelt anvendelse, bruser pad beskyttelse puder er lavet af høj kvalitet PU læder og materialer, med en holdbar struktur, som kan bruges til en lang tid.Vi designede det med det samme materiale, men hver side bruger en anden farve, kan du bruge begge sider på samme tid.

Den alsidige desktop måtten er stor nok til at rumme en bærbar computer, mus og tastatur.En behagelig og jævn overflade kan anvendes som en musemåtte og skriveblok.Dens non-slip materiale, der øger også stabiliteten i daglig brug.

Vandtæt og nem at rengøre Vandtæt og varmeresistent materiale gør, at dette produkt holdbar og nem at rengøre.Hvis du ønsker at rengøre, skal blot tørres af overfladen med en fugtig klud.

farve: pink + lilla hibiscus

Materiale: PU læder

størrelse: 40x90x0.2cm

Pakkens Indhold:

1*Desktop mat

Kun over pakkens indhold, andre produkter er ikke medtaget.

Bemærk: Lys og forskellige skærme kan forårsage farven på elementet i billedet lidt forskellige fra de rigtige ting.Måling tilladt fejl er +/- 1-3cm.

Om Os

Vi leverer god produkt med den bedste pris,vi støtter Engros/Drop Shipping For

1. Drop Shipping ordre, bedes du bemærkning"dropshipping orden", vi vil prioritere det.

2. For Engros - /Drop Shipping-ordrer, hvis du har nogen ideer om prisen eller pakken,bedes du kontakte os i forvejen,vil vi give dig den bedste service til at opfylde dine krav.

Om Betaling

Hvis du møder problemer, når du foretager betalingen, bedes du kontakte Nitro-gen.dk Kundeservice for at bede om hjælp:

Om Overførsler

1.Vi vil sende de ordrer ASAP i løbet af 2-5 dage(undtagen weekender og på helligdage), når din indbetaling er fuldført normalt.

2.Skriv din fulde leveringsadresse med korrekte telefonnummer og postnummer, især Rusland og Hviderusland købere, skal du bekræfte dit fulde navn.

3.Bemærk venligst, at vi ikke er ansvarlige for told.Bemærk gøre toldbehandlingen ved dig selv.

4.Vi leverer både post forsendelse og hurtig ekspedition / forsendelse.For de fleste lande, indlæg shipping tager omkring 25-35 hverdage, og længere for nogle lande som Brasilien, Peru.

Hurtig forsendelse indgaa DHL, EMS, Nitro-gen.dk Premium Forsendelse og Særlige Linjer, som Aramex.Det tager omkring 7 dage.(Det vil forsinke hvis dit land opfylde nogle problemer,Arbejderne strejke,vejr problem, og så videre.)

Om Efter-salg Service

Vi er en pålidelig sælger, og vi har vores faglige efter-salg service til alle vores skikke.Hvis der er nogen spørgsmål, om den ordre,bedes du kontakte os i forvejen ,vil du altid blive her, indtil du får en glad svar.

Om Feedback

1. Tjek venligst pakken og post, når du får omhyggeligt at sørge for der er ikke noget problem.

2. Hvis du har enhver problem eller ikke er helt tilfreds med din pakke,skal du ikke tøve med at kontakte os først, før de forlader negativ feedback.Vi vil løse problemet for at tilfredsstille dig.

3. Hvis der ikke er noget problem, venligst forlade os 5 stjerne positiv feedback.

Din bekræftelse er vores største motivation ! ! !

Tags: køkken bord mat læder, skrivebord pad, mat mus pink, musemåtte pink, juster masken, musemåtte, skrivebord mat, nordisk sidebord, cool ugle, læder mus

Anmeldelser

Bedømmelse