Regalier Hvid Guld Luksus At Spille Kort I Poker Størrelse Dæk Shin Lim Cartamundi Nye Magiske Rekvisitter

Regalier Hvid Guld Luksus At Spille Kort I Poker Størrelse Dæk Shin Lim Cartamundi Nye Magiske Rekvisitter

Regalier Hvid Guld Luksus At Spille Kort I Poker Størrelse Dæk Shin Lim Cartamundi Nye Magiske Rekvisitter

kr298.82

Varebeskrivelse

  • Aldersgruppe: Voksne
  • Model-Nummer: REGALIER
  • Advarsel: Null
  • Mærke: Cykel
  • Tema: Erhverv

Strålende i skønhed!

Den anden udgave til de Regalier, som Spillekort-serien.Fra den kreative sind af Shin Lim og trykt i Belgien ved at Cartamundi, kommer med en one-of-a-kind dæk, der først blev introduceret sidste år med en overvældende positiv respons.

UDVIKLET EKSPERTISE

Boksen er fremstillet af to beskyttende afrundet hvid tarme, med et indre og et ydre cellofan wrap.Disse individuelt guld-afværget kort er forseglet for at kunne modstå ekstrem varme eller luftfugtighed under forsendelse.Vores prioritet for de Regalier, som serien har altid været kvalitet.Hvert kort har været omhyggeligt hot stemplet med guld folie og derefter beskyttet med en sand B9 finish, således at ikke gå på kompromis fornemmelsen og flydende med hver shuffle eller blomstre.

TIDLØS ELEGANCE

Skabt til trolden i tankerne, hvert kort i bunken er blevet designet til at se standard (med undtagelse af Jokere og Ace of Spades).Subtile ændringer, men er blevet tilføjet til retten og antal kort.Eksempler køre fra mindre detaljer, som stilken af spade, til grænsen af billedkort.Hver lille ændring giver en følelse af elegance, hver gang du åbner dæk.

BAGSIDEN DESIGN

Inspireret af russisk kunst, og specielt fra malerier på væggene af historiske Hermitage museum, Regalier back design er en perfekt balance mellem kompleksitet og minimalisme.

Lavet til det kort, tabel, eller bare som dekoration, de Regalier, som er et tidløst mesterværk, der vil komplimentere din nuværende samling.

Begrænset oplag på 4.000. 2018 Udgivelse.

Betaling

1.Vi accepterer Escrow, Visa, MasterCard, Moneybookers, Western Union, ect.som betaling metode.Og hurtig betaling, vil blive meget værdsat.

2. Alle betalinger skal være bekræftet. (Shipping og faktureringsadresse skal stemme overens).

Forsendelse

1.Normalt, vil vi sende varen indenfor 2-5 dage efter modtagelsen af betalingen.

2.Levering og Porto:

----Vi sender varen ved Arimail parcel standard, det er gratis forsendelse gebyr.I normal tilstand, vil det tage omkring 10-30 arbejdsdage via Arimail pakkelevering.For nogle lande eller landområder,kan det tage lidt længere tid på grund af den mindre frekvens af flyselskab og kontrol på tværs af brugerdefineret.

----Kan vi tilbyde en hurtig levering som EMS/DHL.I normal tilstand, vil det tage omkring 3-7 arbejdsdage via hurtig levering.Hvis du ønsker hurtig levering, bedes du kontakte os, vil vi caculate porto for dig, eller du kan kontrollere, Fragt og Emballage til reference.

3.Vi vil vælge en passende levering acoording til dit land, som stræber efter at opnå en hurtigste og pålidelige fragt på din ordre.

4.Hvis du ikke har modtaget din forsendelse efter 30 dage efter, at vi sender ud yout ordre, bedes du kontakte os.Vi vil hjælpe med at kontrollere leveringsbetingelserne oplysninger og løse problemet for dig.

5.Vær venlig at bemærke, at køberen er nødt til at være ansvarlig for (i tilfælde) alle MOMS-under nogen omstændigheder.

Ruturn/Rufund

1. Du har 7 dage til at kontakte os og 30 dage at returnere det fra den dato, den blev modtaget.Hvis dette element er i besiddelse af mere end 7 dage, det anses for brugt, og VI VIL IKKE UDSTEDE EN REFUSION ELLER UDSKIFTNING.

Der er INGEN UNDTAGELSER!Forsendelses omkostninger er købers .

2. Alle returnerede varer SKAL VÆRE i den oprindelige indpakning, og du SKAL GIVE os en forsendelse tracking nummer, specifik årsag til returnering.

3. Vi vil refundere DIN FULDE VINDENDE budbeløb, efter modtagelse af varen i dets oprindelige tilstand og emballage med alle komponenter og tilbehør er inkluderet,

EFTER BÅDE Køber og Sælger annullere transaktionen fra Nitro-gen.dk.ELLER, du kan vælge at få en erstatning.

4. Vi vil afholde alle forsendelsesomkostninger, hvis produkt(er) er (er) ikke som annonceret.

Feedback

1.Vores feedback er MEGET vigtig for os.Vi føler, at vi tilbyder 5-stjernet service, og vi ville sætte stor pris på en 5-stjernet rating på din feedback.Vi vil altid vende tilbage positiv feedback for dig så godt!Hvis du af nogen grund til at føle, du har ikke haft et 5 stjernet transaktion, skal du kontakte os inden de forlader feedback, så vi kan løse situationen.Tak!

2.Vi er her for dig!I de sjældne tilfælde af at et produkt er defekt, er vi mere end glade for at arrangere en ombytning eller tilbagebetaling.

3.Hvis du har et problem omkring vores produkter eller din ordre, så tøv IKKE med at kontakte os.Vi vil give dig et svar inden for 1-2 hverdage.Vi forsøger vores bedste for at holde 100% kundetilfredshed!Positiv Feedback er meget vigtig for os.Vi anmoder om, at du straks kontakte os, FØR du giver os neutrale feedback eller negativ feedback, så vi på tilfredsstillende vis kan løse dine problemer.

4.Vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at løse dit problem!

FAQ:

1· Q:Hvordan kan jeg placere en ordre?

A:

2· Q:Hvor meget koster det at sende til mit land?

A:Pakke mindre end 2 Kg vil blive afsendt fra Kina Post, Luftpost, der er gratis forsendelse til den 26 lande således: Usa, storbritannien, Australien, Brasilien, Canada, Italien, Tyrkiet, Spanien; Malaysia; Frankrig; Rusland; Sverige; New Zealand; Norge; Schweiz, Japan, Thailand, Irland, Israel, Belgien, Polen, Sydkorea, Østrig, Tyskland, Danmark og Singapore.

Tags: regal shin lim, tom dæk, dæk magic, hubelin, suavecito, ellusionist magic, kage skuffen bryllup, 21 shin lim, associative kort, cykel-kort

Anmeldelser

Bedømmelse