2019 NYE Prendas / Inrng / / Velouk Cykling Caps Mænd og Kvinder let, hurtig tør Bike Wear Cykling Hovedbeklædning Cyklus cap

2019 NYE Prendas / Inrng / / Velouk Cykling Caps Mænd og Kvinder let, hurtig tør Bike Wear Cykling Hovedbeklædning Cyklus cap

2019 NYE Prendas / Inrng / / Velouk Cykling Caps Mænd og Kvinder let, hurtig tør Bike Wear Cykling Hovedbeklædning Cyklus cap

kr30.51

Varebeskrivelse

  • Mærke: TINKKIC
  • Mønster Type: Udskriv
  • Køn: MÆND
  • Element Type: cap
  • Materiale: Polyester
  • Sport Type: Cykling

FUNKTIONER

Langvarig og sikker konstruktion udskrivning af unikke designs, der er trykt med ikke-giftige ingredienser er ikke skadelige for din hud og det varer lang tid, Avanceret Ydeevne Stof Materiale: 100% Polyester størrelse:One Size COOLMAX:quick-dry funktion, og at du føler dig mere komfortabelt møblere Det kan holde solen og regnen væk fra øjnene,Beskyttelse af hoved og hjelm.

Forsendelse

1. Vi Skibsfart med Kina Post, luftpost, at de fleste lande.Det er Gratis Forsendelse.vi har brug for 1-2 hverdage til at håndtere det, før du sender det ud. (hvis vi mødes Kinesiske helligdage, dage, vil blive forlænget på en hensigtsmæssig måde)

2. Hvis du ønsker at modtage det hurtigt, Pls vælge EMS(5-10 dage) eller DHL(4-8 dage) , Men du er nødt til at betale ekstra fragt-omkostninger.når du placerer en ordre, vil du se de præcise beløb.

3. Vi håber, at ankomsten af din vare er rettidig, Men da det er en international levering, fragt tid er meget afhængig af kurer virksomheder og lokale Told (hvis relevant) og helt ude af vores kontrol, når udstationering.Skulle der være eventuelle spørgsmål, der opstår fra denne forsendelse, er du velkommen til at kontakte os.Mens vi bestræber os på at yde gensidig og positiv transaktioner.

4. Sørg for at give os de korrekte, præcise og detaljerede shipping Adresse (navn, telefon nummer og adresse er nødvendig)

5. Rusland venner,pls fortælle det fulde navn i henhold til den russiske Posthus Regler for modtagernes navn.

Vender tilbage

1. Hvis den vare, du har modtaget, er uacceptabelt defekt, ødelagt eller ude af drift, pls kontakte os inden for 3 dage efter levering.

2. I tilfælde af disse ubehagelige ting til at ske, vi håber køberen og leverandøren kan kommunikere aktivt for at løse en tvist på en fleksibel måde.Vi lover dig, at vi vil arbejde ud til en tilfredsstillende løsning.

3. Du er velkommen til at kontakte os .så vi kan gøre vores bedste for at løse ethvert problem, der måtte komme op med det samme, og vi sætter pris på den mulighed for at få en fair transaktion.Bare være open-minded!

4. Alle spørgsmål om et af vores produkter vil blive besvaret så hurtigt som muligt.På forhånd tak for din tålmodighed.

FeedBack

Tags: cyclingcap, cap cyklus, dirt bike wear, jersey maap, klassisk retro pro cycling cap, moxa varm, cubrebotas ciclismo, cycl jersey, cafe racer motorcykel tank, urban cykling caps

Anmeldelser

Bedømmelse