Hurtig forsendelse gratis!! glas mosaik fliser gylden farve til badeværelse væg fliser, stue væggen mosaik fliser

Hurtig forsendelse gratis!! glas mosaik fliser gylden farve til badeværelse væg fliser, stue væggen mosaik fliser

Hurtig forsendelse gratis!! glas mosaik fliser gylden farve til badeværelse væg fliser, stue væggen mosaik fliser

kr1 344.88

Varebeskrivelse

 • Scenarier: VÆGGEN
 • Specifikation: Multi-piece Package
 • Bruger: mur -, gulv-og backsplash ect.
 • Støtte, Opbakning: Mesh Opbakning
 • Klassificering: For Flisen
 • Model-Nummer: HME6014
 • Design: Mosaik Design
 • mønster: Fly Wall Sticker
 • Materiale: Glas
 • Oprindelse: Kina
 • Tema: mønster
 • Stil: Europa

Specifikationer: Vare Nr.:

HME6014 Mærke:

Homer

Materiale:

Glas

Original:

Kina

Tile Size :

23x23x6mm,48x48x6mm

Ark Størrelse:

12x12"(296x296x6mm)

G. W.:

1,7 kg/sq ft

Package:

11 ark pr karton

Ansøgning:

Spejl ramme, badeværelse væg fliser, swimmingpool mosaik fliser, Backsplash, Væg og Gulve mosaik fliser

VARSEL: 1 lot= 11 kvadratmeter= 1 kvadratmeter= 1 m2

.........................................................................................................................................................................................................................................Shipment:

Vi off gratis express shipping, og normalt vil vi bruge DHL, FedEx, UPS eller TNT til forsendelse.

Vi har ikke uarantee leveringstid på alle internationale forsendelser, der på grund af forskelle i skikke clearingtid, der er i de enkelte lande, som kan påvirke, hvor hurtigt dit produkt er kontrolleret.Bemærk venligst, at købere er ansvarlig for alle yderligere told gebyrer, kurtage, gebyrer, afgifter og skatter i forbindelse med indførsel i dit land.Disse yderligere gebyrer kan opkræves ved levering.Vi vil ikke refundere forsendelsesomkostninger for afviste leverancer.

Forsendelse omkostninger inkluderer ikke eventuelle importafgifter, skatter og afgifter, og køberne er ansvarlig for told.

Returnerer:

Vi gør vores bedste for at servicere vores kunder det bedste, vi kan.

Vi vil refundere dig, hvis du returnere varer inden for 15 dage efter din modtagelse af varer af enhver årsag.Dog, skal køber sørge for, at de returnerede varer er i deres oprindelige betingelser.Hvis varen er beskadiget eller går tabt, når de er tilbage, de køber, vil være ansvarlig for sådanne skader eller tab, og vi vil ikke give køber en fuld refusion.Køberen skal forsøge at indgive en klage med den logistiske virksomhed til at inddrive de omkostninger, skader eller tab.

Køberen vil være ansvarlig for shipping gebyrer for at sende varen tilbage.

Garanti & Vedligeholdelse:

Vi tilbyder 1 måned gratis udskiftning.Købere kan anmode om efter en erstatning inden 15 dage fra din modtagelse af varen.Køber skal returnere varen i den originale forhold til os og bærer fragtomkostningerne til returneringen.

Vi leverer også 12 gratis vedligeholdelse.Køber skal returnere varen i den originale forhold til os og bærer fragtomkostningerne til returneringen.

Hvis nogen del er forpligtet til at blive udskiftet, skal køberen også betale for omkostningerne af de dele, der skal udskiftes.

Før returnering af varer, bedes bekræfte returadresse og logistik metode med os.Efter du giver elementer til den logistiske virksomhed, bedes du sende os tracking nummer.Så snart vi har modtaget de varer, vil vi reparere eller bytte dem ASAP.

Feedback:

Din tilfredshed og positive feedback er meget vigtig for os.Venligst forlade positiv feedback og 5 stjerner hvis du er tilfreds med vores produkter og tjenester.

Hvis du har nogen problemer med vores produkter eller tjenester, er du velkommen til at kontakte os først, før du forlader negativ feedback.Vi vil gøre vores bedste for at løse eventuelle problemer og give dig den bedste kundeservice.

Tags: audio bluetooth-skifte, gyldne fliser, airplay lyd, up2stream pro, gyldne mosaik, glas mosaik fliser, guld fliser, Mosaik, metal mosaik, glas mosaik

Anmeldelser

Bedømmelse